Používáte WhatsApp? Nenechte se napálit, hackeři teď cílí právě na vás

Chcete mít jeden WhatsApp účet na více telefonech? Poradíme, jak skvělou funkci získáte jako první

  • Do WhatsAppu míří fantastická novinka
  • Umožní provozovat jeden účet na více mobilech

Už několik měsíců vás informujeme o přípravách nových funkcí v rámci chatovací platformy WhatsApp. Dnes pro vás máme naprosto senzační zprávu, jelikož vše nasvědčuje tomu, že již brzy budeme moci používat jeden účet na více smartphonech a tabletech.


Nepřehlédněte: Ze Země na oběžnou dráhu za 10 minut? NASA otestovala dělo, které dokáže vystřelit náklad do vesmíru hypersonickou rychlostí


WhatsApp až na čtyřech telefonech

Budeme tak moci pohodlně konverzovat například v jednu chvíli na telefonu a v případně nutnosti třeba i na dalším zařízení. Stále netušíme, kdy vývojáři funkci oficiálně zpřístupní. Ale pokud se k ní chcete dostat co nejdříve, zaregistrujte se v katalogu Google Play do testovacího (beta) programu.

Nejnovější verze aplikace WhatsApp pro Android (verze 2.22.24.18) přináší dlouho očekávaný režim Companion (Společník), který umožňuje s jedním účtem spárovat až čtyři zařízení. Režim společníka aktivujete tak, že na registrační obrazovce přejdete do nabídky možností a z rozbalovací nabídky vyberete možnost „Propojit zařízení“.

WhatsApp
Zdroj: Mika Baumeister / Unsplash

Nové funkce jsou na cestě

Vývojáři WhatsAppu už několik měsíců jedou na plné obrátky. Před nedávnem oznámili dostupnost nové funkce s označením Komunity, která se zaměřuje na skupinové konverzace. Zhruba ve stejné době představili i vylepšenou funkci nazvanou Zobrazit jednou (anglicky View Once), která umožňuje posílat fotografie, které po jejich zhlédnutí/otevření zmizí. Pokud se někdo pokusí pořídit snímek obrazovky, aby si pořídil důkaz v konverzaci, WhatsApp nově zobrazí hlášku, že screenshot zablokoval.

V neposlední řadě se do WhatsApp také chystá režim přísně tajného utajení (tzv. Stealth Mode), který vám umožní aplikaci používat naprosto anonymně. Právě teď není možné skrýt skutečnost, že jste online. Jediné, co můžete udělat, je skrýt svůj stav „Naposledy viděno“. V budoucnu ale už nikdo neuvidí, že jste se do aplikaci právě přihlásili.

Zdroj náhledové fotografie: antonbe / Pixabay, zdroj: GizChina

Total
1
Shares