Angry Birds jsou zpět! Populární hra na to jde nově jinak

Angry Birds jsou zpět! Populární hra na to jde nově jinak

  • Angry Birds zná skoro každý
  • Populární gamesa je zpět
  • A tentokrát bez balastu navíc

Rovio, které za Angry Birds stojí, hlásí velký comeback. Svého času jedna z nejstahovanějších mobilních her na světě, se vrací v plné síle, na moderním enginu a se svým nenapodobitelným elánem.

Nejprve a jen v rychlosti, co tomu předcházelo. Vývojáři hru stáhli z oběhu před třemi lety. Oficiální důvod byl trošku zaobalený a ve smyslu „kvůli testování“, skutečnost však byla taková, že prostě byla jen zastaralá a netykala si s čím dál modernějším hardwarem.

Angry Birds v plné polní

Tohle byla však pouze jedna z příčin. Tou druhou, mnohem zásadnější, byl fakt, že se v průběhu let stala doslova magnetem na adware, inzerci a miktrotransakce.


Nepřehlédněte: Americká vláda má plán pro případ, kdyby svět napadli zombie. Ne, není to vtip


V jedné fázi už to byla jen nesourodá změť něčeho, co jen zdánlivě připomínalo živelnou zábavu  jen tak pro radost. Rovio se nejspíš poučilo, protože Angry Birds po omlazení tenhle paskvil nenabízí.

Ať už v jablečném App Store nebo Google Play Strore zaplatíte za appku 25 korun a frčíte. A i když se vám zdá, že jste z toho odrostli nebo jste nad ztřeštěnými ptáky dávno zlomili hůl, možná jim bude chtít dát ještě šanci.

Zdroj náhledové fotografie: Erik Mclean / Unsplash

Total
0
Shares