Motorola Frontier

Další skvělá Motorola se blíží. Půjde o parádní žiletku se 144Hz displejem

  • Motorola chystá další telefone
  • Ten láká na slušnou výbavu
  • Cena by mohla být férová

Motorola smartphony umí. Pravdou je, že v nejvyšším segmentu se značce příliš nedaří (zkuste si domyslet proč), ale pakliže jde o cenově dostupné telefony, tak tam docela válí. Jistě, s podporou výrobce je to občas všelijaké, ale stran výbavy s ohledem na cenu není jinak velký důvod si stěžovat.

Motorola Edge 30

Navíc, to tempo, s jakým na trh chrlí další a další modely, je docela zběsilé. A nejinak tomu bude už za pár týdnů. V chystání je totiž Motorola Edge 30, jež by měla navázat na vybavenější Pro variantu, která se už na českém trhu prodává za necelých 20 tisíc korun včetně DPH.

Novinka bude ve stejných stopách s tím rozdílem, že se v některých aspektech výbavy sice uskromní. Na oplátku by měla stát až o třetinu méně. Takže co nabídne? Motorola Edge E30 se nepatrně smrskne. Čelní stranu vyplní 6,55″ P-OLED displej s Full HD+ rozlišením a rychlou 144Hz obnovovací frekvencí.


Nepřehlédněte: Americká vláda má plán pro případ, kdyby svět napadli zombie. Ne, není to vtip


Motorola Edge 30 Pro
ilustrační (Zdroj: Motorola, tisková zpráva)

Docela rychlá štika

Pod haubnou má mít osmijádrový procesor Snapdragon 778G+ spolu s 8 GB RAM a minimálně 256 GB paměti. Akumulátor s kapacitou 4 050 mAh bude podporovat 30W nabíjení. Smartphone poběží na nejnovějším operačním systému Android 12 doplněný o oblíbené funkce Moto.

Na zádech by se měla nacházet trojice fotoaparátů (50 + 50 + 2 Mpx). V případě primárního snímače se mluví o laserovém ostření a optické stabilizaci obrazu. Druhý 50Mpx ultra-širokáč by mohl mít podobné vlastnosti jako u nedávno uvedeného Realme GT 2 Pro (záběr až 150°). No, a třetí do party by měl být 2Mpx makro objektiv.

Zdroj náhledové fotografie: Angela Compagnone, Unsplash (ilustrační)

Total
0
Shares