Webhosting od Webglobe

Black Friday na domény a webhosting letos začal dřív

Dá se vůbec u domén mluvit o výprodeji? Webglobe, jeden z TOP hráčů na trhu s doménami a hostingem, letos připravil štědré výprodeje. Jejich Black Friday trvá prakticky celý listopad a vztahuje se na naprostou většinu produktů.


Nepřehlédněte: Unikátní záběry potopeného Titanicu. Přelomový objev, který učinila expedice, překvapil celý svět


Se slevou až 50 % si tu můžete pořídit všechny možné doménové TLDs, od .CZ přes .EU po .ORG a .COM (a na .TECH a .STORE je dokonce sleva přes 90 %!) a k tomu i webhosting, multihosting, nebo rovnou vlastní VMS server (zde máte opravdu individuální přístup).

Webglobe
Webglobe má super akci

Hosting u Webglobe – recenze a postřehy

Všechny hostingy jsou optimalizované pro WordPress. Ten se navíc dá velice snadno nainstalovat přímo v klientském adminu, takže to zvládne i naprostý začátečník.

Webglobe u WP zmiňuje Turbo Cache 12× technologii, která zaručuje vysokou rychlost načítání stránek. A také slibuje hostování na rychlých SSD discích (NVMe na PCI express). Otázka je, zda se to týká všech jejich serverů, nebo jen těch nových.

Společnost totiž vznikla spojením několika známých českých poskytovatelů hostingu, jmenovitě třeba Stable, Savana, OneBit, hosting90 nebo domena.cz.

Všechny uživatele teď postupně migruje na svou infrastrukturu, což pro ně sice není bezbolestné, ale dlouhodobě se jim to vyplatí, protože se dostanou na moderní datacentrum DC7 na Pražské Hostivaři.

Pokud tedy budete kupovat hosting přímo u Webglobe, měli byste už mít vše na SSD. 

Ceníme, že Webglobe dává u nejvyššího hostingu PLUS neomezený diskový prostor. Na něj se však vztahuje Fair Usage Policy 250 GB.

To v podstatě znamená jen to, že jakmile se k limitu přiblížíte, support se podívá, zda hosting používáte v souladu s jejich podmínkami – aby si snad někdo z hostingu neudělal cloudové úložiště.

PHP 5.3-8.1 a SSL zdarma

Ke každému hostingu navíc dostanete SSL certifikát Let’s Encrypt zdarma (jen si ho nezapomeňte po nákupu aktivovat), a kdyby něco, tak Webglobe garantuje 60denní záruku vrácení peněz bez udání důvodu.

Admin rozhraní je přehledné a rychlé. Webhosting využívá PHP 8.1, ale podporu Webglobe drží dokonce i pro verze 5.3. To oceníte ve chvíli, kdy si k nim chcete převést svůj stařičký web (převod je navíc zdarma a support vám s ním pomůže).

O kvalitě a spolehlivosti hostingu svědčí i poslední srovnání testado.cz, kde Webglobe zdobyl 1. místo.

Tak si běžte nabrat pár domén a nějaký ten webhosting za super ceny, dokud akce trvá. Více najdete na webu www.webglobe.cz.

Zdroj náhledové fotografie: depositphotos

Total
0
Shares