Apple Watch Series 7

Megaprůšvih?! Apple Watch Series 7 budou jen pro vyvolené

  • Apple Watch Series 7 dorazí už za týden
  • Premiéru si odbydou ihned po iPhonech 13
  • Brousíte si na hodinky zuby? Tak to se načekáte!

Apple Watch Series 7 reprezentují už sedmou generaci oblíbeného doplňku, které v podstatě definoval nebývale populární segment chytrých hodinek. A nutno dodat, že pokud používáte iPhone a další Apple produkty, jde de facto o jediné smartwatch, které budou fungovat naprosto spolehlivě.

Apple Watch “jen na dívání”

Z dostupných informací všude na internetu je už jasné, že  populární americký brand s ikonickým logem nové Apple Watch představí spolu s iPhony 13 už za týden 14. září, s největší pravděpodobností v 19:00 hod středoevropského času. Čeká náš překopaný plošší design s ostřejšími konturami, větší displej a několik skvělých, a hlavně vylepšených funkcí.


Nepřehlédněte: iPhone 13 bude o pár tisíc korun dražší, Apple za to nemůže


Apple Watch Series 7
Apple Watch Series 7 | foto: Jon Prosser

A proč to zmíněné “jen na dívání” v podtitulku? Vysvětlím: na veřejnost před pár dny totiž prosákla zpráva, že kalifornský podnik má aktuálně ohromný problém s jejich výrobou. Zprvu to dokonce vypadalo, že samotná premiéra snad ani neproběhne, ale tato informace se nakonec ukázala jako lichá.

Do prodeje ano, ale později

Apple stále plánuje nové smartwatch světu ukázat ve stejný den jako iPhony 13. Jenže tím to také končí. Do předprodejů, které budou následovat záhy po premiéře, zamíří jen velmi omezený počet kusů, takže minimálně v nebližších týdnech se z tohoto kousku nositelné elektroniky stane velmi nedostatkové zboží.

Total
0
Shares