Nová řada Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 FE pózuje na interaktivním 3D renderu

  • Samsung Galaxy S21 FE o sobě znovu dává vědět, tentokrát na interaktivním renderu
  • Telefon si můžeme detailně prohlédnout ze všech stran

Během premiéry nových skládaček Samsungu mnozí příznivci značky očekávali také příchod smartphonu Galaxy S21 FE, který naváže na loňský a velmi populární model S20 FE. Ten nabízel funkce top modelů řady S20, k dispozici byl ovšem za podstatně výhodnější cenu. Ústupky ve výbavě byly přitom pro většinu uživatelů zanedbatelné. Podobnou cestou by měla jít i nová generace Galaxy S21 FE.


Nepřehlédněte: Samsung Galaxy Buds2 RECENZE: parádní bezdrátová sluchátka


Samsung Galaxy S21 FE drží zavedenou línii

Se skládačkami Galaxy Z Fold3 a Z Flip3 jsme se příchodu očekávaného Galaxy S21 FE ale bohužel nedočkali. O existenci tohoto telefonu přesto není třeba dlouze spekulovat. Důvěryhodný tipér Evan Blass (@evleaks) před chvílí na svém Twitteru publikoval hned několik 3D CAD interaktivních renderů a ty nový S21 FE ukazují v bílém, zeleném, šedém, fialovém a modrém barevném provedení.

Vždycky vystrčený

Přední stranu telefonu narušuje pouze titěrný průstřel pro selfie fotoaparát, vzadu pak můžeme spatřit hlavní fotomodul, který bude součástí šasi telefonu – hrana fotomodulu je součástí rámu přístroje stejně jako u ostatních modelů řady S21. Spodní hrana schovává konektor USB-C pro nabíjení a synchronizaci, reproduktor a primární mikrofon. Napravo jsou tlačítka pro ovládání hlasitosti a zapínací/vypínací tlačítko. Levou stranu nenarušuje žádný fyzický prvek a nahoře se pak nachází už jen sekundární mikrofon.

Kdy?

Samsung Galaxy S21 FE měl být původně představen v srpnu, ale jeho vydání se odložilo kvůli nedostatku čipů.

Total
0
Shares