Xiaomi HyperCharge

Xiaomi HyperCharge nabije Mi 11 za pouhých 8 minut

  • Xiaomi má rekordně rychlé nabíjení
  • Díky HyperCharge ja za 8 minut hotovo
  • Bezdrátově Mi 11 Pro dobije za 15 minut

Na Twitteru občas dojde k oznámení zajímavé události, což se právě stalo před několika hodinami. Xiaomi skrze svůj účet oznámilo extrémně rychlé nabíjení HyperCharge. Firma nabíjení zrychlila natolik, že špičkový smartphone Mi 11 Pro dobije kabelem za pouhých osm minut. Bezdrátově pak je potřeba 15 minut.


Psali jsme: Xiaomi Redmi Note 10 5G oficiálně: cena, výbava, dostupnost a bonus


Xiaomi HyperCharge je budoucnost

Ještě před pár lety bylo extrémně rychlé nabíjení pořádné sci-fi, ovšem Xiaomi to s ním myslí vážně. HyperCharge tak pomalu ale jistě svět smartphonů (a nejen jich) úplně obrácí naruby. V nejnovější revizi umožňuje nabíjení mobilních zařízení výkonem až 200 W.

Ve videu, které k oznámení Xiaomi přiložilo, lze vidět, že stačí pouze 8 minut, abyste zařízení s kapacitou 4 000 mAh (upravené Mi 11 Pro) nabili na 100 procent kapacity. Na 50 % to Hypercharge stihne za 3 minuty a 23 sekund. Bezdrátově do plného stavu potřebujete jen 15 minut.

Dostane se na trh?

Stejně jako v uplynulých případech ani tentokrát Xiaomi bohužel nezmínilo, kdy nová technologie dorazí na trh. Zatím tak jde o pouhou demonstraci HyperCharge (200 W kabelem / 120 W bezdrátově), jež teprve na reálné využití čeká.

Total
0
Shares