Redmi AirDots 3 Pro

Redmi AirDots 3 Pro: ANC, dlouhá výdrž a bezdrátové nabíjení

  • Xiaomi to s levnými bezdráty do uší myslí vážně 
  • Nové AirDots 3 Pro se blýsknou ANC i bezdrátovým dobíjením

Segment true wireless sluchátek je pro výrobce stále zajímavější a aktivní v něm je i Xiaomi, které uvádí na trh Redmi AirDots 3 Pro s nízkou cenou a velmi zajímavou výbavou. Upozornil na to server GSMArena.com.


Psali jsme: Xiaomi Redmi Note 10 5G oficiálně: cena, výbava, dostupnost a bonus


Cenově přijatelných bezdrátových sluchátek najdeme v obchodech nesčetné množství, jen minimum z nich však stojí za pozornost. K těm zajímavějším chtějí patřit Redmi AirDots 3 Pro a jdou na to povedenou výbavou.

Redmi AirDots 3 Pro mají ANC a režim nízké latence

Najdeme v ní třeba důležitou funkci ANC (aktivní potlačení okolního hluku), která dokáže snížit nechtěné ruchy až o 35 dBA. Každé sluchátko má integrovaný 9mm dynamický měnič a 3 mikrofony pro optimální snímání hlasu. Párování sluchátek probíhá přes technologii Bluetooth 5.2, která umožňuje současné připojení ke dvěma samostatným zařízením, tedy například ke dvou mobilům.

Redmi AirDots 3 Pro
Redmi AirDots 3 Pro | foto: Xiaomi

Dlouhá výdrž

Další předností každého ze sluchátek je 35mAh baterie. Redmi na jedno nabití uvádí výdrž až 6 hodin bez ANC. S aktivním potlačením okolního zvuku se má zkrátit na polovinu, tedy asi na 3 hodiny. Pro dobíjení poslouží nevelké pouzdro s kapacitou 470 mAh, které nabídne dalších 22 hodin výdrže a celkově tak sluchátka vydrží fungovat až 28 hodin (bez ANC).

Redmi AirDots 3 Pro
Redmi AirDots 3 Pro | foto: Xiaomi

Bezdrátové nabíjení, odolají dešti

Pro připojení pouzdra k nabíjecímu adaptéru slouží moderní USB-C konektor a čím jsou Redmi AirDots 3 Pro opravdu zajímavé, tak to je podpora bezdrátového dobíjení. Tato funkcionalita bývá přitom zpravidla výsadou hlavně dražších sluchátek. Uživatelům tak stačí jakákoli Qi bezdrátová nabíječka, anebo telefon s podporou reverzního bezdrátového nabíjení, aby sluchátka dobili. Díky certifikaci IPX4 se nemusíte bát ani do deště, pokud vás zastihne třeba venku při sportování.

Na čínském domácím trhu se Redmi AirDots 3 Pro začnou prodávat 11. června v přepočtu za 40 eur (1 100 korun).

Total
0
Shares