Chytré hodinky Fitbit Sense konečně v Evropě i s EKG

  • Hodinky Fitbit Sense získali certifikaci na EKG
  • Tuto funkci můžou konečně využívat i evropští zákazníci

Populární americký výrobce chytrých hodinek a fitness náramků Fitbit v srpnu představil zbrusu novou kolekci a také si připsal jeden světový primát. Nejvybavenější z trojice, smartwatch Fitbit Sense, se totiž pyšní funkcí EDA (sledování stresu). A nyní získaly i potřebnou certifikaci pro EKG, které konečně využijí i jejich evropští majitelé.

Fitbit Sense nově i s EKG

Tyto hodinky jsou perfektní v každém ohledu. Mají nejen skvělý design, ale také doslova přehršel funkcí. Už v průběhu představení je americká firma ocejchovala nálepkou “nejpokročilejší zdravotní hodinky se současnosti s vůbec světově prvním senzorem EDA pro sledování stresu”. Jednou z avizovaných změn oproti loňsku byl nejen senzor pro měření EKG, který dostal i nově upravenou aplikaci, ale i další čip pro měření teploty povrchu těla.

Fitbit Sense
Fitbit Sense | foto: Fitbit

Pomyslnou třešničkou na dortu je mezigenerační navýšení kapacity baterie, které slibuje až šestidenní výdrž. Každopádně až doposud byla elektrokardiografie inaktivní, protože Fitbit neměl k dispozici potřebné certifikáty. To se nyní mění. Podle informace, která se objevila před malou chvílí na webu, je všechno potřebné hotové a aplikace by se měla v hodinkách objevit co nevidět.

 

Total
0
Shares