Honor Watch GS Pro a Watch ES

Do předprodeje vstoupily chytré hodinky Honor Watch GS Pro a Watch SE. Výrobce přidá dárek zdarma

  • Honor Watch GS Pro jsou navrženy pro přežití v nejtěžších podmínkách. Vydrží až 25 dní na jedno nabití a upozorní na špatné počasí
  • Watch ES nabízí balíček fitness a zdravotních režimů s animací tréninků na dotykovém 1,64palcovém AMOLED displeji

Ode dneška v České republice pořídíte vůbec outdoorové hodinky Honor Watch GS Pro s 25denní výdrží baterie, 14 vojenskými testy odolnosti nebo GPS navigací pro zpáteční cestu. V předprodeji je seženete za 6 499 Kč a navíc s bezdrátovými sluchátky Magic Earbuds jako dárek.

Druhou horkou novinkou jsou stylové fitness hodinky Watch ES s 12 animacemi tréninku rovnou na displeji a až 95 tréninkovými režimy. V předprodejích jsou za 2 499 Kč s fitness náramkem Band 5 jako dárek. Předprodej běží pouze do 18. října.

HONOR Watch GS Pro

Vůbec první outdoorové hodinky od Honoru Watch GS Pro splňují 14 typů vojenských testů MIL-STD-810G včetně odolnosti vůči vysoké a nízké teplotě, vlhkosti, nadmořské výšce, solné mlze, odolnosti proti písku a dešti.

Watcg GS Pro | foto: Honor

25denní výdrž baterie

Watch GS Pro pohání čipset Kirin A1, který zabezpečuje inteligentní správu napájení, šetří baterii a maximalizuje dobu jejího využití. Při aktivování režimu outdoorového tréninku hodinky vydrží až 100 hodin, při režimu GPS 48 hodin. Pokud je budete používat jen na notifikace, vydrží až 25 dní na jedno nabití.

Robustní design pro venkovní využití a GPS

Ciferník je obklopen orientačním kovovým kroužkem a rámečkem z nerezové oceli. 1,39palcový AMOLED displej se umí přizpůsobit různým úrovním jasu. To se určitě hodí při venkovním využití. Vybrat si můžete z celé řady ciferníků nebo si lze nahrát vlastní fotku.

Díky vestavěným duálním satelitním pozičním systémům dokážou hodinky zaznamenávat trasy, a později tak aktivovat GPS navigaci zpáteční cesty. Na vycházce v lese se tak neztratíte.

Watcg GS Pro | foto: Honor

Více než 100 režimů cvičení

Honor Watch GS Pro podporují více než 100 režimů cvičení a mimo jiné počítají také čas východu a západu slunce a identifikují osm typů fází měsíce a i čas jeho východu a západu.

Watch GS Pro a Watch ES | foto: Honor

Watch ES: Fitness virtuální trenér na vašem zápěstí

Watch ES nejsou jen stylový doplněk, umí naměřit až 95 různých sportovních režimů. Na 1,64palcovém AMOLED displeji také naměříte třeba srdeční tep nebo okysličení krve, tolik důležité pro správnou funkci našeho organismu.

Honor Watch ES obsahují 12 animovaných simulací tréninkových kurzů a až 44 animovaných pohybových cvičení, které demonstrují, jak správně cvičení provádět. Vybírat můžete až z 95 tréninkových režimů, včetně venkovního a vnitřního běhu, procházky, cyklistiky, plavání v bazénu, plavání na otevřené vodě, eliptického běhu, veslování a dokonce i jógy. Dokážou automaticky detekovat až 6 režimů cvičení.

Watch ES | foto: Honor

Monitorování zdraví pro fyzickou a duševní pohodu 24/7

Hodinky vám dají také přesná data o srdeční frekvenci nebo stresu. Detekují, kdy usnete a kdy se probudíte, a sledují různé fáze spánku včetně mělkého a hlubokého REM spánku.

Watcg ES | foto: Honor
Total
0
Shares