Huawei začal prodávat dámskou verzi svých hodinek Watch GT 2

Huawei chce svou nositelnou elektronikou zaujmout i něžné pohlaví, a tak představil novou dámskou verzi svých chytrých hodinek Watch GT 2. Ty mají nový dámský design, ale technicky se na nich nic nemění.

Nadále tak hodinky mají 1,2palcový AMOLED displej s rozlišením 390 × 390 pixelů a jemností 326 ppi. Ciferník charakterizuje údaj 42 mm, ale díky skleněnému povrchu obrazovky hodinky působí širším dojmem, než ve skutečnosti jsou.

Novinka nabízí opět celou řadu tréninkových programů a dokáže vyhodnotit vaši aktivitu a následně poskytnout tipy pro efektivnější a profesionálnější trénink. Kromě sportovních aktivit hodinky sledují také klidový srdeční rytmus a přidávají tak další stupeň bezpečnosti pro uživatele, kteří trpí například srdečními vadami. Sami vám totiž pošlou připomenutí ve chvíli, kdy vaše srdeční frekvence zůstane v klidovém stavu nad 100 bpm nebo nižší než 50 bpm po dobu více než 10 minut. Tyto limity, stejně jako ostatní informace, si můžete přizpůsobit a zkontrolovat v aplikaci Huawei Zdraví.

Tak jako ostatní modely z této řady se i Huawei Watch GT 2 v dámské verzi pyšní skvělou výdrží baterie a na jedno nabití zvládnou až týden. Zákazníky určitě potěší také uživatelské prostředí v českém jazyce a 4 GB vnitřní pamětí, kam si mohou ukládat hudbu a následně si ji pomocí rozhraní bluetooth pohodlně pustit do sluchátek.

Huawei Watch GT 2 v provedení pro ženy jsou dostupné v barvách Gravel Beige nebo Rose Gold s ocelovým řemínkem Milanese. Doporučená cena modelu Gravel Beige je 5 999 Kč, u verze Rose Gold je cena stanovena na 6 999 Kč.

Total
0
Shares